:: Статистики ::
Ползваемост
:: Меню ::
Главно
Бюлетин
   
:: Заявление за разрешение ::
Заявление за разрешение за използване на елементи на търговски марки на КИБЕРТРОН ООД

Ако искате разрешение да използвате някои от търговските марки, лога, сервизни марки, облик на търговската марка, дизайни, защитени от авторско право или други елементи на търговските марки на КИБЕРТРОН ООД (общо наречени "Елементи на търговски марки"), тогава моля прегледайте Указания за използване на елементи на търговски марки на КИБЕРТРОН ООД.

След като разгледате указанията, моля принтирайте нашия Формуляр за Заявление за разрешение, попълнете го, подпишете го и го изпратете до КИБЕРТРОН ООД:

    Поща    
КИБЕРТРОН ООД
България, София, п.код 1618
кв. Бояна, ул. "Маринковица" №18
    Факс    
+359 2 855 4 999
    Електронна Поща    
info@virtualteamsengine.com


Моля отбележете че всеки материал, който изобразява търговски марки, лога или материали, защитени от авторско право (включително банери и бутони) от която и да е трета страна може да изисква специфично и допълнително разрешение от третата страна и/или друга страна. КИБЕРТРОН ООД не прави представяне или упълномощение на Вашето предложено използване на всеки такъв материал.

Заявлението Ви ще бъде обработено когато получим Вашия попълнен формуляр. Вие ще получите отговор в рамките на 10 (десет) работни дни. Ако Вашето заявление е одобрено, това одобрение ще бъде категорично подлежащо на горе посочените и споменати Указания за използване на елементи на търговски марки на КИБЕРТРОН ООД, Условия за ползване на Virtual Teams Engine както и на всички допълнителни условия определени от КИБЕРТРОН ООД.Обратно горе

   
:: Ауторизация ::
Съществуващи
Потребителско име

Парола

Влез
SSL Връзка
:: Настройки ::
Езици
   
 

Институт Природа на Времето